- Určeno pro:
- Střední škola
- Formát:
- A5 (15 x 21 cm)
- Počet stran:
- 150
pro 1. - 3. ročník odborných učilišť
Učebnice technologie pro 1. - 3. ročník oboru kuchařské práce je určena nejen žákům odborných učilišť, ale i jejich učitelům. Jejím prostřednictvím získávají žáci část vědomostí potřebných pro výkon povolání. Učebnice je zpracována v souladu s osnovami předmětu technologie.
Nové směry ve výživě s sebou přinášejí i změny v technologii přípravy pokrmů, a právě tato učebnice přináší veškeré základní poznatky v takové míře, aby mohly být uplatňovány u absolventů tohoto oboru v praxi. Vědomosti získané v předmětu technologie budou následně využívány v odborném výcviku.
Při práci s učebnicí doporučujeme průběžně studovat odbornou kuchařskou literaturu a doplňovat své znalosti o nové technologické postupy. Nejlépe slouží: Receptury teplých pokrmů a Receptury studených pokrmů.
1. ROČNÍK
2. ROČNÍK
3. ROČNÍK
Zboží bylo vloženo do košíku
Opravdu chcete vyprázdnit košík?