Objednávky vyřizujeme/odesíláme i v pondělí 30.12. Pracujeme pořád ;-).
Košík 0 Kč
Celková cena:
0 Kč
Počet produktů:
K pokladně Košík je prázdný Zboží v košíku

    -2%

    • Technologie v kostce

    Technologie v kostce

    Naše cena s DPH:
    222 Kč DPH 0%
    Původní cena s DPH:
    226 Kč
    Ušetříte:
    4 Kč
    Dostupnost:
    skladem
    ks
    DO KOŠÍKU
    Autor:
    Vodochodská Libuše, Štěpánek Karel
    Nakladatel:
    RATIO
    Kód zboží:
    21752

    Popis produktu

    Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky.

    Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“. Rychlý rozvoj sféry podnikání v oboru přináší nové úkoly, které kladou stále vyšší požadavky na přípravu odborníků. Tato příprava probíhá klasickou formou – vyučení v oboru, studiem ve střední odborné škole nebo formou rekvalifikace. Zde je třeba  říci, že tyto formy studia dávají znalosti, vědomosti a dovednosti, které je třeba stále prohlubovat a zdokonalovat. Ve všech těchto způsobech studia nachází publikace „Technologie v kostce“ své opodstatnění. Není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky.
    Při studiu i v praxi je třeba respektovat charakter české kuchyně s přihlédnutím k nejnovějším trendům. Naší snahou musí být příprava vynikajících pokrmů s využitím vysoce kvalitních surovin.
    Náš obor velice rychle roste na žebříčku popularity a je třeba se tomuto růstu přizpůsobit. Odborníci, kteří dokáží dobře ovládnout svou profesi jsou oblíbeni u hostů i u spolupracovníků.

    Určeno pro:
    Střední škola
    Formát:
    A5 (15 x 21 cm)
    Počet stran:
    141

    Obsah učebnice

    • Předběžná úprava potravin
    • Základní tepelné úpravy
    • Polévky
    • Omáčky
    • Přílohy
    • Bezmasé pokrmy
    • Úprava pokrmů z jatečného masa
    • Úprava pokrmů z mletého masa
    • Úprava pokrmů z drůbeže
    • Úprava pokrmů ze zvěřiny
    • Úprava pokrmů z ryb
    • Úprava pokrmů studené kuchyně
    • Úprava moučníků a moučných pokrmů
    • Dietní stravování
    • Charakteristika pokrmů cizích kuchyní
    • Convenience produkty - nové trendy v kuchyni 

    Zákazníci s tímto zbožím často kupují:

    S učebnicí vloženou do košíku zákazníci často kupují:

    S titulem Technologie v kostce souvisí:

    Souhlas s použitím souborů cookies

    Tento web používá soubory cookies. Kliknutím na tlačítko souhlasím, to berete na vědomí. Další informace

    Nastavte souhlasy, souhlasím s:

    Potvrdit výběr
    Souhlasím a zavřít.
    Nastavení

    Zboží bylo vloženo do košíku

    S učebnicí vloženou do košíku zákazníci často kupují:

    Opravdu chcete vyprázdnit košík?