Košík 0 Kč
Celková cena:
0 Kč
Košík je prázdný

    Technologie přípravy pokrmů 5.díl

    Učebnice pro SOU a pro hotelové školy.

    Naše cena s DPH:
    192 Kč DPH 0%
    Dostupnost:
    skladem
    ks
    DO KOŠÍKU
    Autor:
    Sedláčková H., Nodl L., Peterka J., Starnovská T.,
    Nakladatel:
    FORTUNA
    Kód zboží:
    51156
    EAN:
    9788073730260
    FORTUNA

    Popis produktu

    • Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
    • První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček.
    • Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy.
    • Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého.
    • Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny.
    • Pátý díl je věnován studené kuchyni.
    • Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

    S učebnicí vloženou do košíku zákazníci často kupují:

    S titulem Technologie přípravy pokrmů 5.díl souvisí:

    Souhlas s použitím souborů cookies

    Tento web používá soubory cookies. Kliknutím na tlačítko souhlasím, to berete na vědomí. Další informace

    Nastavte souhlasy, souhlasím s:

    Potvrdit výběr
    Souhlasím a zavřít.
    Nastavení

    Zboží bylo vloženo do košíku

    S učebnicí vloženou do košíku zákazníci často kupují:

    Opravdu chcete vyprázdnit košík?