- Určeno pro:
- Střední škola
- Formát:
- B5 (16 x 23 cm)
- Počet stran:
- 214
5., aktualizované vydání
1 POTRAVINÁŘSKÁ PRVOVÝROBA A VÝROBA
2 SLOŽENÍ A VLASTNOSTI POŽIVATIN
3 NAUKA O VÝŽIVĚ
4 ZNAKY JAKOSTI POTRAVIN, PŘÍČINY ZNEHODNOCOVÁNÍ POTRAVIN, SKLADOVÁNÍ A KONZERVOVÁNÍ POTRAVIN
5 CUKRY A OSTATNÍ SLADIDLA
6 OBILOVINY
7 ŠKROBY
8 VEJCE
9 MLÉKO A MLÉČNÉ VÝROBKY
10 TUKY
11 OVOCE A OVOCNÉ VÝROBKY
12 JÁDROVINY A OLEJNATÁ SEMENA
13 KAKAO A ČOKOLÁDA
14 POCHUTINY
15 NÁPOJE
16 ŽELÍROVACÍ LÁTKY
17 KYPŘICÍ PROSTŘEDKY
18 SUROVINOVÉ SMĚSI A PŘÍPRAVKY
19 PŘÍDATNÉ LÁTKY
20 OBALOVÉ MATERIÁLY
LITERATURA
S titulem Suroviny pro učební obor Cukrář souvisí:
Čeština pro střední odborná učiliště a střední odborné školy.
5., přepracované vydání
Občanská nauka pro střední odborná učiliště. Veškeré učivo občanské nauky pro SOU v jedné učebnici....
2., rozšířené vydání
Zboží bylo vloženo do košíku
Opravdu chcete vyprázdnit košík?